Üdvözöljük honlapunkon!
Kialakítása

A kerti tĂł
Kertünkbe különleges díszt varázsolhatunk egy halakkal, szép vízinövényekkel benépesített tavacskával.
PartjárĂłl szemlĂ©lve akár kertĂĽnket, akár a tavacskát: igazi nyugalom fog elárasztani bennĂĽnket! A tóépítés legalkalmasabb idõpontja a koratavasztól nyár végéig tartó idõszak.
Elhelyezésekor vegyük figyelembe, hogy a beültetésre kerülõ növényeknek szükségük van fényre, viszont a víz túlmelegedését is kerülni kell.

Nagyobb tavacskáknál legalább 4 m2-es vĂ­zfelĂĽletet igyekezzĂĽnk biztosĂ­tani. A legmĂ©lyebb rĂ©szeknek azĂ©rt Ă©rdemes elĂ©rni a 45 cm-t, mert a legtöbb tavirĂłzsának ez már megfelelõ mĂ©lysĂ©g. Ha szeretnĂ©nk, hogy a tĂłba kerĂĽlõ halak szaporodjanak is, akkor mindenkĂ©pp Ă©rdemes egy sekĂ©lyebb, „partmenti” rĂ©szt is kialakĂ­tani, ahol legfeljebb 5 cm legyen a magasság, hogy a nagyobb halaktĂłl vĂ©delmet biztosĂ­tsunk a kicsiknek.A kerti tó vizét a fizikai berendezésekkel, kémiai anyagokkal tudjuk tisztán tartani. Az algák, moszatok ellen a tó méretének megfelelõ biológiai szûrõ kialakításával tudunk a leghatékonyabban védekezni.
Ha szeretne kerti tavat, hívjon minket vagy jöjjön be Rókusi krt.-i üzletünkbe! Szívesen segítünk a tervezéstõl a kivitelezésig minden fázisban. Ha már van tava, akkor is érdemes keresnie bennünket, megrendelésre kerti tóba való növényeket és halakat is beszerzünk.
Tekintse meg néhány általunk kivitelezett kerti tóról készített képgyûjteményünket!